Frikort og media

Retningslinjer for frikort og akkreditering

Frikortinnehavere må forhåndsbestille sine billetter til alle kamper. Når du bestiller billetter må du oppgi navn, hva slags type frikort du har, frikortnummeret og hvor mange billetter du skal ha. Billettlukene åpner en og en halv time før kampstart. Billettene må hentes i billettluka ved klubbhuset senest 30 minutter før kampstart. Etter dette kan reservasjon bli slettet. Bestilling gjøres for en kamp av gangen og sendes til Epost info@strommen-if.no minimum tre virkedager før kamp. Aktuelt frikort er personlig og må medbringes sammen med legitimasjon. Dersom en ikke har forhåndsbestilt billett vil det ikke være anledning til å hente ut billett på kampdagen på frikort.

Akkreditering skal søkes senest tre dager før kampdag. Journalister og fotografer uten oppdragsgiver har vanligvis ikke adgang og vi ber i de tilfeller derfor om en spesifisering av hvem du jobber for. Representanter for utenlandske bettingselskaper vil ikke bli tildelt akkreditering. Søk presseakkreditering ved å sende epost til Morten Teigen, morten.teigen@strommen-if.no
Opplys navn, arbeidsgiver, epost og mobil samt hvilken kamp det søkes akkreditering til. Meld også fra om du er journalist/fotograf, om du er fra tv/radio og om du trenger parkering.
I henhold til avtalen mellom Norske Sportsjournalisters Forbund og Norges Idrettsforbund gir gyldig pressekort fra NSF én fribillett. Fribilletten bestilles minst tre virkedager før kamp og hentes i billettluka ved klubbhuset senest 30 minutter før avspark. Fribilletten er personlig og kan ikke overdras. Forespørsel om fribillett etter fristens utløp kan vi dessverre ikke imøtekomme.