JR1: Strømmen – Eidsvold Turn

En kald dukkert for det ene laget

(...eller litt arrogant sagt: A walk in the park)

Etter at Løvenstad trakk laget sitt fra serien mistet vi en del mål med tanke på målforskjell. Med kampen i dag, har vi scoret utrolige 52 mål på de siste fem kampene og sluppet inn 3. Imponerende.

Torsdagens motstander hadde vunnet fire av de siste fem kampene, så vi var spente på hva vi ville møte. Svaret var et hardt jobbende lag som ikke fikk det helt til i kveld. Ulrich Ness satte inn det første målet vårt etter 10 minutter, og Sindre Espe økte ledelsen 3 minutter senere etter en flott corner av Sander Egeberg. Da gjorde Eidsvold Turn noen grep og vi måtte jobbe hardt i 20 minutter før vi igjen fikk uttelling. Da gikk proppen og målene begynte virkelig å renne inn. Sindre laget 3-0. Strahinja Latkovic satte inn to raske før Ulrich fastsatte pauseresultatet til 6-0.

I andre omgang begynner vi å bytte inn noen av våre syv innbyttere. Strahinja og Sindre får fullført hver sin hat-trick og blir byttet ut før de blir alt for høye på pæra. Daniel Hagen setter inn de to neste målene, før André som aldri scorer, setter ballen i mål i sin andre kamp på rad. Dette lover godt. Martin Weng scorer to mål og Ahmmed Adeeb før dommeren blåser av kampen. 14-0. Dette er rekord hittil i årets 1. divisjon og skal nok bli vanskelig å slå. Hva med Eidsvold Turn, hadde de noen sjanser? Ja da. Utover i andre omgang kom de på noen kontringer og ved en anledning var det bare en kjemperedning fra vår debutantkeeper Lars Moe Billington som hindret Eidsvold å score.

Neste motstander nå er Sørumsand borte neste uke. Vi gleder oss.

Laget:
Lars Moe Billington
Mathias Dekko – Hans-Christian Bergsjø – Marius Holsve – Johannes Grødtlien
Martin Langrind – Sander Egeberg – René Eriksen – Ulrich Ø. Ness
Sindre Espe – Strahinja Latkovic
Innbyttere:
Eirik B. Wethal – Martin Weng – Andre Elnan – Ahmmed Adeeb – Daniel Hagen – Karl Nguyen – Brage Rist

Klikk her for kampfakta.

Anders Langrind

Hødd 2014 Lange Schulze Thomas
Nytt Tippeligamagasin
Tippemagasinet #9 - bra oppkjøring til neste serierunde.
Obos-ligaen
OBOS-ligaen runde 10
Høydepunkter fra siste serierunde.
Keeperskole utstyr
Klappet og klart
Utstyret er klart - venter på lørdagens målvakter på keeperskolen.
Norge Nederland landslag
Billettsalg Strømmen-LSK
Informasjon om hvor og når du kan kjøpe billetter.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Nytt Tippeligamagasin