Åpen dag 2. september

Det er kun dager igjen til Åpen dag på Strømmen stadion

Som vi skrev om tidligere i august, så vil det avholdes en Åpen dag på Strømmen stadion lørdag 2. september kl. 12:00 - 14:30.

Ved ankomst vil alle barna motta en plakat med bilde av A-laget, samt en oversikt over 10 rebus poster de må gjennom for å motta en overraskelse. På denne plakaten kan de også få autografen til våre A-lag spillere.

A-lag spillerne vil være tilstede hele dagen for å møte alle besøkende, samtidig som barna får anledning til å utfordre våre beste spillere.

Dagen er åpen for alle, ikke bare for spillere, medlemmer, supportere, foreldre, samarbeidspartnere, men også for de som er nysgjerrig på hva som foregår i klubben.

Det blir servering av mat og drikke, samtidig som du kan slå av en prat og bli bedre kjent med Styremedlemmer, administrasjonen, og de som bidrar i og rundt A-lag og klubben.

Vi håper å se så mange Strømlinger og supportere som mulig på Strømmen stadion lørdag 2. september kl. 12:00.

Velkommen!