Årets første treningskamp!

Strømmen møter VIF i Valhall fredag 20. januar klokken 12:30.

I morgen, fredag, møter vi VIF og Markus Nakkim til årets første treningskamp.

2017 er godt igang, og A-laget er inne i den tredje treningsuka allerede.

For første gang så har vi tilnærmet full tropp og støtteapparat allerede ved oppstart. Vi har hatt gode treninger og kommet godt i gang med styrketreningen hos OIS. Kvaliten på øktene er klart bedre nå enn den var på samme tid i fjor siden vi stort sett har den samme spillerstallen. Vi er godt i gang med taktisk ting vi ønsker å bli bedre på i 2017. I tillegg har vi som alle andre fokus på fysikk og trener ganske hardt. Kampene nå i januar brukes også til dette.

Vi er ikke så opptatt av prestasjon og resultat nå så tidlig, men fokuserer på at spillerne får trent godt og mye.

Til fredagens kamp er følgende utilgjengelige eller tvilsomme:

Bolstad, skadet skulder.
Sildnes, tvilsom grunnet ankel.
Rasch spiller ikke på grunn av eksamen.
Pål Steffen er usikker på grunn av høy alder (ifølge trener Olsen).
Trøen spiller ikke på grunn av ankel.

Vi har ett par prøvespillere på besøk:

Anders Diserud fra Sandefjord skal spille deler av kampen, det samme gjelder Mathias Dahl Abelsen fra Alta.

Hvem som skal stå i mål er fortsatt litt usikkert men vi tror det blir Tobias Trautner, da han lander på Gardermoen i kveld.

Jeg forventer at spillerne jobber hardt og får en god fysisk gjennomkjøring. Dette er vår første kamp for året så det gleder vi oss til. VIF er et av Norges beste lag, men trener Olsen forventer at vi skal gi dem god matching.