Finalistene i "Årets fotballmamma" er klare

Karianne Skaug fra Holmlia Sportsklubb, som er stemt frem via OBOS-ligaklubb Strømmen IF er blant topp 3.

Jakten på Årets fotballmamma går nå inn i den siste og avgjørende fasen. 700 nomineringer ble til 16 finalister, én for hver klubb i OBOS-ligaen. Over 25.000 stemmer ble avgitt, og de tre mammaene som fikk flest, er:

• Alvhild Berge fra Sund Sportsklubb (stemt frem via OBOS-ligaklubb Nest-Sotra)
  • Tove Mannes fra Åkra IL (stemt frem via OBOS-ligaklubb Sandnes Ulf)
  • Karianne Skaug fra Holmlia Sportsklubb (stemt frem via OBOS-ligaklubb Strømmen IF)

– Det er bare å gratulere Alvhild, Tove og Karianne med finaleplass. Samtidig vil vi takke alle mammaene som ble nominert og alle dem som har stemt på sin favoritt. Engasjementet har vært over all forventning og sier alt om hvor mye fotballmammaene betyr for sin klubb. Formålet med kampanjen var å gi kjærlighet og en hyllest til alle disse ildsjelene som står på i vær og vind for at barn og unge over hele landet skal kunne drive med fotball, og det synes jeg oppslutningen om denne kåringen viser at vi har klart, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

– Vi gratulerer også de tre OBOS-ligaklubbene Nest-Sotra, Sandnes Ulf og Strømmen IF med at nettopp deres kandidat nådde finalen, og samtidig takke dem og alle de andre klubbene for stort engasjement og god mobilisering for sine kandidater, avslutter Thomas.

Hvem av de tre som til slutt vinner og kåres til Årets fotballmamma får vi vite under Fotballfesten på Ullevaal stadion søndag 25. november. Årets fotballmamma vinner kr. 10.000 samt kr. 50.000 til klubben sin.