Stem frem Karianne som årets fotballmamma

De lokale kandidatene er kåret. Nå kan Karianne Skaug fra Holmlia bli Årets Fotballmamma 2018.

Det er med glede vi kan introdusere Karianne Skaug, som via Strømmen IF sin stemmeside nå er i den nasjonale finalen for å bli Årets Fotballmamma.

Holmlia får dermed 10.000 kroner, slik som de 15 andre klubbene i OBOS-ligaen, som har foretatt identiske kåringer blant nominerte fotballmødre.

Karianne synes det var stas, og morsomt å bli en av 16 fotballmammaer som gikk videre til nasjonal finale, hvor en jury skal kåre prisvinneren blant de tre med flest stemmer.

Karianne er trener og lagleder i Holmlia Sportsklubb - Fotball, og er et fantastisk forbilde for spillere, trenere og supportere i Holmlia fotball.

Stem frem Karianne her

Årets Fotballmamma blir offentliggjort på Fotballfesten 2018 den 25. november. Vinneren får et gavekort på 10.000 kroner, samt ytterligere 50.000 til sin lokale breddeklubb.