Blytungt tap i nord

Etter en strålende førsteomgang endte det dessverre 4-3 til Glimt

A-laget var klare for en tøff kamp på Aspmyra søndag kveld. Strømmen har likevel vist gang på gang at alt er mulig, så innstillingen var det ikke noe å si på.

Allerede etter 6 minutter skulle Olav Øby vise at Strømmen kunne ta overtaket på Glimt, og han satt ballen fint i nettmaskene bak Glimts keeper på et frispark. Også i kampens 13. minutt satt ballen i nettet bak Glimts keeper, men linjedommeren hadde heist flagget og Ulrich Ness ble snytt for et flott mål.

Etter 21 minutter blir det corner til Glimt. Ballen kommer inn i boksen, og treffer Ulrich Ness, og dommeren dømmer for hands! Ulrik Saltnes tar straffen for Glimt, men Tobias Trautner redder. En fantastisk redning av keeper!

Glimt satt inn presset uten å lykkes, og etter 27 minutt viste Ness at han mente alvor da han plasserte ballen i Glimts mål for andre gang denne kvelden.

I det kampen skal til å rundes av til pause ble kaptein Steinar Strømnes liggende på banen med hodeskade etter en duell med Glimts spiss. Kapteinen måtte gi seg for dagen, og overleverte kapteinbindet til Mustapha Achrifi.

 0-2 sto det til Strømmen til pause, etter en glimrende førsteomgang og god innsats av gutta!

I 60. minutt reduserte Glimts toppscorer, Kristian Fardal Opseth, til 1-2. Men sorgen varte ikke lenge før Mathias Blårud nikket ballen inn bak Glimts keeper. 1-3 til Strømmen!

I kampens siste ti minutter raknet det helt, og Strømmen slapp inn tre mål de siste ti. Det siste av målene kom på Glimts andre straffespark for kvelden.

Kampen ble blåst av på stillingen 4-3 til Glimt.

Strømmen har nok en gang vist seg kapabel selv i de tøffe kampene. Et tap når seieren var så nære er surt, men det er bare å riste det av seg for til søndag kommer Mjøndalen på besøk til Strømmen Stadion klokken 15.00.

Møt opp på stadion søndag og støtt gutta til en seier mot Mjøndalen! Vi sees på kamp, RØD GRÅ!

Annonse fra Obos-ligaen: