-Fikk ikke ballen i mål

Strømmen - Elverum 0-0 (0-0)

Det ble målløst mellom Strømmen og Elverum søndag formiddag.

Hjemmelaget hadde massevis av sjanser men som før iår slet vi med effektiviteten. Spesielt de første 30 minutene av kampen dominerte vi stort og kom til den ene målsjansen etter den andre, men dessverre altså ingen uttelling. Vi hadde 5 store sjanser i løpet av de første 30 og burde strengt tatt ha avgjort kampen allerede da. I stede var det Elverum som kom litt mer med i kampen og hadde initiativet de siste 15 minuttene av 1.omg, uten å skape en eneste målsjanse.

Etter hvilen bølget spillet frem og tilbake, uten at det skjedde stort foran noen av målene. Elverum fikk sin eneste sjanse i kampen da et frispark fra 20meter satt Trautner på prøve. Keeperen vår hadde ingen problemer med å redde skuddet. Vi fikk et par gigant sjanser i 2 omg også, Ulrich Ness vær nære på ved en heading mens Solum brant en kjempesjanse hvor han fikk nikket et godt Thor Lange innlegg helt fritt fra 7-8 meter, men dessverre 1cm utenfor.

- Vi har uflaks i denne kampen og jeg syntes oppriktig synd på gutta idag. Det er selvsagt en blanding av uflaks og udyktighet foran målet, men det er utrolig små marginer som gjør at ballen havner uterfor eller går inn. sier Espen Olsen.

- Nå må vi bare jobbe hardt denne uken og forberede oss godt inn mot Kongsvinger neste helg. KIL slo oss på målstreken ifjor, både i cup og serie. Vi har vært gode på gjemselund de siste årene og satser på at en god prestasjon der oppe vil gi oss poeng.

Gratulerer til Simen Melby som fikk sin debut i OBOS ligaen i går. Han startet kampen og var en av hjemmelagets beste spillere.