Espen Olsen

Fint å møte entusiasme

Espen Olsen forventer et entusiastisk Elverum på Strømmen stadion lørdag

Hedmarkingene spilte i daværende Adeccoligaen i 2013, men rykket ned til 2. divisjon.

Etter tre sesonger på nivå tre i norsk fotball er Elverum nå tilbake på nivå to.

Laget trenes av Tore Fossum og rykket opp på en helt suveren måte i 2016, med et solid kollektiv som slapp inn svært få mål.

Deres forrige treningskamp var mot Brumunddal. Den endte uavgjort, ellers tapte laget 5-2 mot Mjøndalen for et par uker siden.

Nyopprykkede lag kommer med entusiasme, og det forventer jeg at de vil ha også i treningskampene. For vår del dreier det seg da om å beholde roen, ta kontroll på kampen og få i gang vårt spill, sier Strømmen-trener Espen Olsen.

Han håper også på et gjerrigere lag lørdag, enn det som har vært tilfelle de tre første treningskampene.

11 baklengs er for mye, og det har vi naturligvis tatt tak i og jobbet med på feltet. De siste ukene har vært tøffe belastningsmessig, men det skal vi klare å håndtere, sier Olsen.

For Strømmens del er Steinar Strømnes og Mustapha Achrifi utilgjengelige av utespillerne.

Steinar sliter med en overbelastning i lysken, og vi tar ingen sjanser der. Musa har operert ankelen og er fortsatt ute noen uker, sier Olsen.

Ellers er Stian Bolstad også ute med sin skulderskade.

Kampstart lørdag 11. februar er 12.00 på Strømmen stadion, og vi kjører gratis inngang.

Velkommen på kamp!