Før Strømmen - Florø

Endelig serieåpning på Strømmen Stadion!

Strømmen tar imot Florø til den 2 serierunden i OBOS ligaen.

Hjemmelaget tapte knepent sin første kamp borte mot Ranheim, men Florø holdt opprykksjagende Jerv til 1-1 hjemme på Florø stadion.

Det var en imponerende forestilling av Florø forrige helg, i en kamp de burde vunnet. Florø hadde de største sjansene og ledet også 1-0 store deler av kampen.

Florø er et spennende lag, de tok seg opp i OBOS etter en sterk sesong i 2.div i fjor. Det er et ungt lag med mange spillere som har spilt sammen siden barndommen. Tvillingene Stefan og Peter Aase har vært talentfulle lenge men har nå virkelig blomstret i Florø. Laget har også en meget spennende spiller i franske Mohammed Rashad som spiller høyre kant. Endre Kupen på topp er en målsnik og har bøttet inn mål i årevis, han åpnet også målkontoen i OBOS ligaen allerede etter 6 minutter i serieåningen! Lagets kaptein er rutinerte Vegard Gjermundstad som har en fortid i blant annet Lyn, Sogndal og Hønefoss.

Strømmen har hatt en fin treningsuke og gleder seg veldig til kveldens kamp. Troppen er skadefri og klare. Til dagens kamp har trenerteamet tatt ut følgende tropp:

Trautner, Antonis, Bredeli, Strømnes, Jahr, Andresen, Lange, Dieserud, Rødsand, Blårud, Loulanti, Rasch, Øby, Ness, Brændsrød, Sildnes, Trøen og Solum.

Vi ønsker Florø velkommen til Strømmen og håper på godt oppmøte på tribunen!