Første hjemmekamp i 2017

Strømmens møter Notodden fredag klokken 18:00 på Strømmen stadion

I kveld ønsker vi Ole Marius Aasen og hans nye klubb Notodden velkommen til årets første treningskamp på Strømmen stadion.

Dette er Strømmens tredje oppkjøringskamp, og vi har så langt tapt begge de to første kampene mot lag fra Eliteserien. Vi tapte 3-2 mot VIF i en helt grei kamp, og leverer laaangt under pari mot LSK forrige helg hvor vi taper hele 5-0.

Det positive ved disse kampene er at trener Olsen har fått mange eksempler å bruke i garderoben på hvordan vi IKKE skal fremstå defensivt.

Men så til kveldens kamp.

Notodden endte som nummer tre i 2. divisjon avdeling 4 i fjor, bak Arendal og Bærum. Før denne sesongen har de blant andre knyttet til seg vår gamle helt Ole Marius Aasen.

Forrige kamp mellom de to lagene var 2. runde i cupen i fjor, hvor Strømmen vant 3-1 på Strømmen Stadion etter scoringer av Melgalvis, Nakkim og Rødsand.

Notodden stiller med følgende tropp i kveld:

Jonathan Johansson, Kim Bjørkesett, Filip Ahlmström Tahti, Martin Strange, Jeffrey Perez Stoof, Steffen Jenssen, Kjetil Holand Tøsse, Borgar Velta, Henrik Gustavsen, Martin Holmen, Andre Bakke, Ole Marius Aasen, Jim Johansen, Victor Söderström og Erlend Hustad.

Victor Söderström er på prøvespill i NFK denne uken og kommer fra IK Frej i Sverige.

Strømmen stiller med tilnærmet full tropp i kveld, kun Steinar Strømnes (småskadet), Stian Bolstad (skulder), Mustapha Achrifi (nyoperert) er uaktuelle- alle tre er sannsynligvis tilbake i spill i løpet av relativ kort tid.

Espen Olsen melder om mange bytter i pausen, og hvis alt går etter planen vil vi stille med følgende lag:

1. omgang:

Trautner- Sildnes, Grødtlien, Jahr, Lange - Blårud, Rødsand, Ness, Rasch - Bjørndalen, Trøen.

2. omgang:

Antonis- Dieserud, Grødtlien, Andresen, Melby - Habberstad, Martin, Øby, Loulanti - Brændsrød, Solum.

Den våkne leser ser nok at det er to mann i troppen som pr. nå ikke er i A-lagsstallen.

Keeper i andre omgang, Antonis, er aktuell for juniorlaget og tredje keeper for A-laget.

Midtbanespiller Jake Petur Martin er en lovende G19-spiller her i Strømmen IF som denne uken har hospitert på A-lagstreningene. Vi får nok se mer til han i fremtiden.

Velkommen til kamp - gratis inngang og enkelt kiosksalg fra klubbstua.