Gutta om Mjøndalenkampen

Til tross for at strømmentoget gjorde som mot Levanger, og vant 3-1 mot Mjøndalen, er ikke gutta helt fornøyde og mener det er forbedringspotensiale.

Strømmengutta hadde hatt fine dager med restitusjon, gode fotballtreninger og mye sosial moro før vi møtte Mjøndalen til dyst på La Manga tirsdag kveld. Første omgang var ingen høydare fra vår side, og vi blir spilt mye "i mellom" og får ikke satt vårt eget spill slik vi ønsker. Likevel går vi inn til pause med en 3-1 ledelse etter nettkjenninger av Solum og Brændsrød. Sistnevnte noterte seg med det for sitt andre og tredje mål på La Manga.

- Jeg føler at kampen, og da spesielt førsteomgang, er preget av en hard uke med trening og kamp fra begge lag. Det slurves en del, og tempoet er heller ikke høyt. Begge mine mål kommer etter hurtig spill i lengderetning der gutta serverer meg i bakrom. Det er veldig deilig, og morsomt ettersom vi har pratet om at vi må bli mer direkte. Andreomgangen er bedre, og da spruter det mer av oss, sier duracellkaninen Brændsrød.

En annen som noterte seg for målpoeng er østfoldgutten Øby. Han serverte strøkent Brændsrød i bakrom i førsteomgang, og la som vanlig ned mange meter utpå matta.

- Innledningsvis syns jeg vi ligger solid i formasjonen vår defensivt, og slipper til Mjøndalen lite. I tillegg er vi dødelig effektive på kontringer mot en motstander i ubalanse. Jeg syns dog vi faller i prestasjonen og slipper de til for mye midtveis i første omgang. I andreomgang derimot styrer vi mer av banespillet, får Mjøndalen til å løpe og slipper til lite defensivt, sier Øby.

Vi kan konkludere med at alle gutta er veldig fornøyde med to 3-1 seire på La Manga, men at vi alle er opptatt av å se på prestasjonen bak resultatene. Vi har startet rufsete og ikke vært fornøyde med førsteomgangene, mens spillet har blitt mer og mer likt oss utover i kampene.

La Manga har i tradisjonen tro gitt spellere muligheten til å vise andre sider av seg selv. Bredeli kommer inn og byr på en glimrende sangstemme, og kjørte minikonsert opp til flere ganger. Lange byr Bredeli opp til dans og utfordrer nyervervelsen foran Romerikes Blad, og trener Espen Haug har vist seg å være strømmentogets soleklare snapchatkonge.

Alt i alt har La Manga 2017 vært vellykket for Strømmen IF, og spillergruppa landet på OSL onsdag formiddag klare for å spisse formen ytterligere før vi serieåpner mot Ranheim 2. april. Neste mulighet til å se gutta spelle er mot Stabæk på Nadderud tirsdag 7. mars kl. 15:00.

Med rødgrå hilsen
Martin

Annonse fra Obos-ligaen: