Kamper på Strømmen stadion

Det spilles mange kamper på Strømmen stadion de neste dagene. Her er kampoversikt med oppdatert dommeroppsett

Nå skal det avgjøres. A-laget har fortsatt heng på kvalplass og mulig opprykk til Eliteserien. Tre hjemmeseire og en uavgjort eller to borte bør holde. I hvert fall til kvalik. Apropos opprykk så leder Juniorlaget 1. divisjon på Romerike - kretsmesteren rykker opp til Interkretsserien på Østlandet. Her er resterende seriekamper for september og oktober - med oppdatert dommeroppsett.

Juniorlaget møter tabelltoer Fjellhamar fredag 22. september på Fjellhamar stadion, med seier her tar Strømmen et sjumilssteg mot opprykk. Uavgjort betyr tre poeng (+ ti mål) foran med to kamper igjen. Med tap, måtte Allah forby, kan tradisjonen tro mesterskapet rotes bort i siste runde.

Strømmen stadion kamper sept-okt pr 21.09.17

Ajour pr 22.09.2017, se Banedagboka for ev endringer + lagenes treningstider.

Tross i rykter om nok en høstsprekk har vårt 7er seniorlag, Strømmen 4, gode muligheter på medalje i seriesluttspillet om kretsmesterskapet. Lagets tot dominerende spillere er Vetle Dalen Wolla og John Gunnar Edvinsen, kanskje mer kjent som hhv styremedlem og leder i supporterklubben Strømmen Greyhounds. Siste runde spilles onsdag 11. oktober mot Lørenskog. Da bør medaljen være sikret, her ligger det nemlig an til feige lag; Melby, Reed, Norebø, Engh og Gashi.

Medalje kan det også bli i G16 1. divisjon. Bronseplass nå, dog møter Strømmen seriens tre beste lag i de tre siste rundene. I oktober/november spilles det kvalifisering for å avgjøre hvilke to Romerikslag som får delta i interkretsserien 2018.

Nordic Bet ga før sesongen 2,5 i odds på opprykk for rekruttlaget (Strømmen 2) i 4. divisjon. Ut i fra prestasjonene og ... litt annet ..... kunne det før ferien virke som ev gamblere fra Vassøy-området hadde spilt på noe helt annet (opprykket står mellom Kløfta og GIF).  For de som vil få med seg et siste Konate-hattrick er det ikke umulig mandag 2. oktober mot Lørenskog 2.

Det spilles atten kamper på Strømmen stadion de neste ti dagene, fra de yngste 7-åringene til A-laget i OBOS-ligaen. Vil man se noe utenom det vanlige er det seriekamper for våre Unifiedlag på Bøn stadion lørdag 23. september (les mer her) og J15-laget har sin siste mulighet for hjemmeseier mot Rælingen 8. oktober.

Terminliste NFF -  alle lag Strømmen IF

Alle kamper Strømmen stadion (Google kalender)