Keepertrener klar for to år

Knut Bjørnstad Bergum kommer til Strømmen IF fra Bærum SK i 2019

Knut har vært keepertrener i Bærum i flere år og har jobbet godt med klubbens keepere. Nå tar han steget til OBOS-ligaen og skal jobbe med A-lagets keepere. Sammen med Ole Martin Nesselquist, Jonas Rygg og Helene Davidsen Moa (se egen sak) danner de trenerteamet for 2019 rundt Strømmen IF A-lag.

Ole Martin Nesselquist sier følgende om Knut:
"Knut var en av flere gode kandidater til jobben som keepertrener hos oss. Valget falt til slutt på Knut som viste en ekstrem dedikasjon til faget, og kunnskapen hans om keeperrollen i kombinasjon med hans utdannelse innenfor psykologi og coaching i idrett gjorde han veldig spennende. Han overbeviste oss raskt om han var den riktige kandidaten for klubben".

Vi ønsker Knut hjertelig velkommen til Strømmen IF og gleder oss til å skape gode øyeblikk sammen.