Kia Lørenskog har signert for 2018

Vi er glade for at en av våre trofaste hovedsponsorer gjennom flere år Kia Lørenskog idag har signert nye avtale for 2018 sesongen.

Kia Lørenskog har de siste 5 årene vært en viktig partner for Strømmen IF. De har ikke bare bidratt med økonomiskemidler til klubben, men også vært en viktig og positiv partner rundt kamper og andre aktiviteter i klubben som for eksempel Strømmen IF Kia billotteri som arrangeres i disse dager.

Daglig leder i Kia Lørenskog Hallgeir Olsen uttaler at det er viktig for Kia å tenke et langsiktig samarbeid som vi håper vil vare i mange år. Videre  er han fornøyd med den kulturen som finnes i Strømmen IF og han er imponert over jobben Strømmen IF gjør på både med toppen og bredden.

Strømmen IF driftes på mange av de samme verdiene som Kia Lørenskog. Alle jobber for et felles mål med stor loialitet blant de ansatte (les medlemmer og tillitsvalgte)

— Hallgeir Olsen, daglig leder Kia Lørenskog

Kia Lørenskog er også glade for at lojaliteten blant medlemmene til å benytte seg av sponsorene til kjøp av varer og tjenester er stor. Dette er en av flere viktige grunnene til at Kia Lørenskog fortsetter som sponsor i klubben også neste år.

Salgs- og markedsansvarlig i Strømmen IF Espen P. Gjester er veldig glad for at Kia er med også i 2018. Selv min korte fartstid i jobben som salgs- og markedsanasvarlig føler jeg at vi har fått god kontakt og at dette er en seriøs sponsor som tenker langsiktig sier Espen P. Gjester.

På bildet ser du (fra venstre) Salgssjef og sponsoransvarlig i Kia Lørenskog Terje Lund, daglig leder i Kia Lørenskog Hallgeir Olsen, hovedtrener Espen Olsen og salgs-og markedsansvarlig Espen P. Gjester i Strømmen IF.