KIL hjemme, nye muligheter!

Nye poengmuligheter når KIL kommer på besøk søndag.

Søndag er det klart for ny match på Strømmen Stadion. Et kongsvinger i poengnød gjester Strømmen på stadion kl. 15.

Vi er selvsagt ikke helt fornøyde med poengfangsten de siste to kampene, kun ett poeng hjemme mot Tromsdalen og tap borte mot Elverum er fasiten. Det har som alle kamper i denne divisjonen vært jevne kamper som kan bikke begge veier. Innledningen på sesongen har blitt litt urytmisk for oss der skader og sykdom har tvunget oss til mye endringer i laget fra kamp til kamp. På en annen side har mange spillere fått muligheten og er "varme" og klare til kamp!

Søndagens motstander KIL har på mange måter hatt de samme ukene som oss, en god del skader i troppen og en urytmisk åpning. Forskjellen forløpig er at vi har klart å karre til oss en del flere poeng til nå. Det er et godt tegn!

KIL er et langt bedre lag en tabellen tilsier og alt tyder på en jevn kamp som vanlig når disse møtes. Vi har hatt et veldig godt tak på KIL de siste årene der vi ifjoråret slo de hjemme med 2-1, mens borte kampen endte 2-2 etter at KIL utliknet på overtid. I NM møttes lagene i 3.runde, også den kampen endte uavgjort men KIL gikk videre etter straffespark. I oppkjøringen til årets sesong vant vi 1-0 på stadion, målscorer i den kampen var eks KIL spiller Magnus Solum matchvinner. Itillegg brant vi et straffespark i den kampen.

Kampen sendes på Eurosport Norge og starter derfor kl 15.00

Vi gleder oss til å se dere alle!