Kristian Jahr og Øystein Vestvatn forlenger

Vi er glade for at Kristian og Øystein forlenger avtalen med A-laget.

Sportslig leder i Strømmen IF Lars Habberstad har i dag fornyet avtalen med Kristian ut sesongen 2020 og Øystein ut 2019.

Kristian Jahr har vært i Strømmen IF siden  2014 og har totalt 106 A-lags kamper. Kristian er lagets kaptein og en meget viktig bidragsyter både på og utenfor banen.

Kristian og Øystein er flotte rollemodeller og forbilder for klubben. Jeg er glad for at de begge vil fortsette fremover

— Lars Habberstad

Øystein Vestvatn kom til Strømmen IF fra Follo til 2018 sesongen og har så langt hatt en nettkjenning. Forventningen til flere er stor.

Strømmen IF er meget fornøyd med at spillerne har forlenget avtalene sine og ser frem i mot å se begge spillerne bidra til vår sportslige suksess i 2018 og de påfølgende sesongene.