Mere friskt blod inn i Strømmen

Strømmen IF har signert John Olav Norheim fra Fløy før 2019-sesongen.

Norheim (23) har sin fotballbakgrunn fra IK Start, Nest-Sotra (lån) og KFUM (lån). Han står med nærmere 50 kamper i OBOS-ligaen fra tidligere, og har de siste to årene vært kaptein i Fløy etter at han gikk dit for å hjelpe moderklubben i en periode. Når har Strømmen IF fristet han med videre spill i toppfotballen, og i konkurranse med andre klubber i OBOS-ligaen valgte den solide midtstopperen å komme til Strømmen Stadion.

"John Olav kommer inn og forsterker konkurransen på midtstopperplassen. I John Olav får vi en god midtstopper, en lederskikkelse og en utrolig holdnings- og verdisterk kar som vil hjelpe oss å bli bedre både på og utenfor banen. Han vil skape større konkurranse om plassene som alltid er positivt i et prestasjonsmiljø" forteller Ole Martin Nesselquist om sin nysignering.

Vi ønsker John Olav velkommen til Strømmen IF for 2019-sesongen.