Ny assistenttrener

Strømmen IF har i dag signert Kasey Wehrman som ny assistenttrener til Espen Olsen.

Kasey Wehrman er tidligere australsk fotballspiller som har spilt for bl.a. Newcastle Jets og Lillestrøm. Wehrman har også spilt for de australske lagene Brisbane Strikers og Perth Glory før han kom til Moss og senere Lillestrøm. Han var fra 2016 hovedtrener for A-laget til Ørn-Horten i 2. divisjon.

- Vi ønsket å styrke apparatet rundt laget med en 100% stilling som assistenttrener. Når Espen Haug ikke hadde anledning til å jobbe på Strømmen i en 100% stilling er jeg veldig glad at Kasey takket ja til denne jobben. Med Kasey, Peder og Vidar på plass har vi vesentlig større apparat rundt laget i 2018 sier Espen Olsen etter signeringen.

Kasey vil bli en viktig resurs for å nå målet om kvalikplass i 2018

— Espen Olsen, Hovedtrener Strømmen IF

Vi ønsker Kasey velkommen tilbake på laget i Strømmen IF.