Ny seier i sør!

Arendal - Strømmen 0-3 (0-1)

Det er tydelig at Strømmen trives godt på det blide sørlandet. Vi har vært på 3 turer og slått Jerv, Start og Arendal. Vi har ikke sluppet inn mål (Jerv 0-1, Start 0-1 og Arendal 0-3). Bussjåfør Jan og den flotte bussen vi får av Jenssen bussreiser er ubeseiret på tur!

Kampen ble en solid opptur fra forrige helg. Gutta sto opp fra første spark og var veldig tente på å vise seg frem. Vi var det klart førende laget gjennom hele først omgangen. Og fikk fortjent ledelse gjennom en flott prestasjon av Stian Rasch. Omgangen fortsatte i samme spor, der vi hadde ballen klart mest men uten å klare å score mer.

Den 2. omgangen startet i samme i spor, og denne gangen var vi effektive. Et flott angrep startet av Ulrich Ness ble også avsluttet av Ulrich Ness etter at Dieserud hjalp til. Et nydelig mål av bortelaget Strømmen. Litt etter 0-2 målet fikk Arendal en spiller utvist etter å ha fått sitt 2.gule kort. Etter utvisningen fikk Arendal faktisk en lite overtak på oss en periode men kom aldri veldig nære scoring.

Istede var det Kachi som fikk æren av å punktere kampen 5 minutter før full tid. En flott scoring av Nigerianeren, hans første i Strømmen trøya.

Allerede Onsdag er det ny kamp for våre gutter, da kommer opprykksjagende Ranheim på besøk på Strømmen stadion. Den kampen går kl 18.30! Vi håper du kommer!