Nye ansikter på stadion

Strømmen IF Fotball har fått to nye personer tilknyttet administrasjonen

Strømmen IF har ansatt ny klubbkoordinator og salg- og markedsansvarlig. Våre nye tilskudd danner nå en trio i administrasjonen sammen med daglig leder.

Henrik Solheimsnes - Klubbkoordinator

Henrik tiltrådte allerede i midten av juni, og har tatt over de fleste oppgavene etter Camilla.

Henrik sørger for at våre OBOS kamper og andre arrangement gjennomføres på en tilfredsstillende måte. Han vil håndterer ut- og innmeldinger av spillere, og vil være knutepunktet mellom administrasjonen og bredden i klubben.

Henrik vil blant mange oppgaver også håndtere salg av treningstøy til klubbens medlemmer, utfører sportslig - administrative oppgaver for A-lag. Er det noe dere lurer på så står Henrik klar til å hjelpe.

Henrik treffes på henrik@strommen-if.no eller mobil 485 00 932

Espen Gjester – Salg- og markedsansvarlig

Espen tiltrådte i slutten av forrige uke, og tar over oppgavene etter Stig Falk- Birkeland.

Espen vil bli knutepunktet mellom klubben og våre sponsorer/samarbeidspartnere, samtidig som han jobber med å øke antall samarbeidspartnere i klubben.

Espen vil også jobbe med aktiviteter sammen med våre sponsorer, og for vårt omdømme og synlighet. Espen kommer til å håndtere vår nye mobilapp, som vil bli lansert til våre medlemmer om ikke altfor lang tid.

Espen treffes på espen.gjester@strommen-if.no eller mobil 913 25 979

Vi ønsker Henrik og Espen lykke til med sine oppgaver i Strømmen IF Fotball.

Strømmen IF Fotball ønsker samtidig å takke Stig og Camilla for den innsatsen de har gjort for klubben, og ønsker de lykke til med nye utfordringer.