Ny hovedtrener og assistenttrener

Det er med glede vi i dag kan presentere A-lagets nye hovedtrener og assistenttrener

Strømmen IF har i dag signert avtale med Ole Martin Nesselquist som ny hovedtrener og Jonas Rygg som assistenttrener for sesongen 2019.

Nesselquist og Rygg
Våre nye trenere Ole Martin Nesselquist t.h. og Jonas Rygg

Ole Martin kommer fra Moss FK, der han har vært i fire år, hvorav de to siste som hovedtrener. Før det var han Sportssjef og assistenttrener. Ole Martin rykket opp med Moss til 2. divisjon i 2017. Før dette var han hovedtrener for Trosvik IF. Tross sin unge alder, så har Ole Martin allerede rukket å få et navn i trener-Norge, og har drevet som speider, statistikkanalyse og bidratt på akademiet for yngres avdeling i Nottingham Forest.

Jonas Rygg kjenner sikkert flere til fra før, da han spilte for Strømmen IF 2009 – 2011. Jonas kommer fra Ready Fotball som ansvarlig for seniorfotballen i klubben. Han har vært trener for A-laget i 3.divisjon, har vært administrativ leder for B og C lag, samt vært trenerveileder for ansatte trenere på Ready akademiet og i ungdomsavdelingen

Ta godt imot begge to, og vi ønsker de hjertelig velkommen til Strømmen IF!