Nyttårshilsen fra trener Olsen

Oppkjøringen starter i morgen

Godt nytt år!

Det er mye spennende som skjer i Strømmen IF om dagen og vi gleder oss til å komme i gang med oppkjøringen.

Spillerstallen for 2017 har begynt å sette seg men noen brikker mangler fortsatt. Mange av spillerne er med fra fjoråret mens noen har forlatt oss. Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke de som går til nye utfordringer og ønske alle lykke til!

Vi har fått inn noen spennende nye typer i laget som vi skal presentere nærmere utover i januar. Vi teller i dag 19 spillere og skal ha inn i hvert fall to til. Her er det mange aktuelle så nå gjelder det bare å velge de riktige for oss. Vi ønsker at spillerne vi henter passer inn. Like viktig som at han passer inn på banen, er at han passer inn som type i spillergruppa.

Noen prøvespillere skal vi ha når vi starter opp, men det blir på langt nær like mange som tidligere år.

Støtteapparatet er også satt og det ser veldig bra ut. Espen Haug er ansatt i en større stilling enn fjoråret. I tillegg har vi inngått et samarbeid med OIS, Oslo idrettssenter, som skal hjelpe oss med den fysiske treningen samt bidra på fysiosiden. Dette blir et stort løft for oss, de innehar en kompetanse vi mangler i klubben på den fysiske treningen. Dette vil gjøre at spillerne får trent mer riktig, og virke skadeforebyggende.

Sesongoppkjøringen blir ganske lik det den har vært de siste årene, men vi kommer til å øke treningsmengden noe. Dette fordi gutta skal igjennom en felles styrkeøkt med OIS en gang i uken. I og med at vi har mange av de samme spillerne starter vi litt foran det vi gjorde i fjor. Vi kommer til å bygge videre på det vi har gjort og prøve å bli bedre på de tingene vi føler vi har manglet litt på. Jeg skal ikke gå så mye i detalj på det men det handler blant annet om siste 1/3 offensivt, og defensiv organisering. Ellers blir det mye ferdighetstrening, vi har mange unge spillere som fortsatt har mye å lære!

Vi kommer også til å spille en del kamper i vinter. Forskjellen fra i fjor er at vi kommer til å spille stort sett på hjemmebane. Grunnen til dette er at vi endelig har fått på plass et kunstgress som det er tipp topp klasse over. Dette betyr at våre supportere får muligheten til å se oss mye oftere i vinter. Vi starter med et smell og drar til Vallhall for å møte VIF allerede 20.januar. Helgen etter møter vi LSK i LSK-hallen. Det blir moro! I februar møter vi Notodden og Elverum på Strømmen Stadion, og Skeid i LSK-hallen.

Vi reiser til La Manga 22. februar og spiller to kamper mot OBOS-liga motstand der nede. I mars møter vi Kongsvinger og Nybergsund før generalprøven mot Ull/Kisa. Disse kampene går her på Strømmen Stadion.

Seriestart er søndag 2.april mot Ranheim borte. Det er bare å glede seg!

Espen O.