Øystein Vinje ny trener for G15

Vi er glade for å informere om at Øystein Vinje er engasjert som ny hovedtrener for G15 i 2018 sesongen.

Klubben har i lengre tid jaktet på trener til G15. Vi er nå glade for å informere om at Øystein Vinje er engasjert som hovedtrener for dette laget.

Vi er glad for at Øystein takket ja til å trene G15 og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han.

— Cato Holter, Trenerkoordinator 13-16 år

Øystein er 44 år, har 4 barn fra 20-24 år og arbeider som lærer på Finstad skole. Øystein var en svært talentfull fotballspiller og har mange kretskamper fra han var 15-17 år. Han gikk til LSK som 17-åring og var på god vei til å bli en lovende A-lagsspiller da en kneskade satte en effektiv stopper for en mulig fotballkarriere. Øystein har trent lag fra 8 år til Senior A helt frem til det siste, blant annet i Lørenskog IF.  Øystein er en svært strukturert og målrettet person som krever mye av seg selv og de han trener. I tillegg er han en stor Chelsea supporter uten at vi skal bruke det i mot ham :-)

Strømmen IF ønsker Øystein velkommen til klubben og vi gleder oss til å se ham på feltet.