På lån fra Molde

Strømmen IF låner Sivert Gussiås Molde-spiss Sivert Gussiås kommer til Strømmen på lån for 2019-sesongen.

Gussiås, som er Molde-gutt, kommer til Strømmen tidlig i januar for å slutte seg til troppen. Molde FK, Strømmen IF og Gussiås selv har blitt enige om en låneavtale som strekker seg ut sesongen 2019. Gussiås har vært en del av A-laget til Molde FK i treningshverdagen og spilt for klubbens rekruttlag hvor han har scoret mye mål.

"Sivert er en spiller jeg har fulgt over lengre tid, og han har imponert meg i kamper for MFKs rekruttlag. I tillegg har han fått gode internasjonale referanser gjennom UEFA Youth Champions League hvor han også har prestert bra. Han er en målscorer og aggressiv spiller å møte, og vi gleder oss til å se han i OBOS. Både jeg og Molde er sikre på at han vil ta nivået bra. Og når også Manchester Uniteds manager er sikker på dette føler vi oss trygge på at dette er en god løsning for alle parter" forteller Ole Martin Nesselquist om låneavtalen.

Vi ønsker Sivert velkommen til Strømmen, og takker samtidig Molde FK og agent Espen Røbekk for godt samarbeid vedrørende avtalen.