RB blir med også i 2018

Romerikes blad har signerte en ett års avtale for 2018 sesongen.

Torsdag 21. desember signerte salgsdirektør i RB Terje Kjos Johansen og Salgs- og markedsanavarlig i Strømmen IF Espen P. Gjester en ett års avtale for 2018 sesongen.

RB har vært en stor og viktig sponsor gjennom mange år i klubben og vi er glade for at RB fortsatt ønsker å være med Strømmen IF.

Espen Gjester sier at han er glad for å ha med en sponsor som RB i klubben. For at klubber som Strømmen IF skal få publikum på sine kamper er det viktig å ha lokale nyhetsmedier som RB på lag. Espen gleder seg til 2018 og er allerede i full gang med å lage en medieplan for 2018.

På bilde ser du salgsdirektør i RB Terje Kjos Johansen (til venstre) og Salgs- og markedsansvarlig Espen P. Gjester i Strømmen IF.
Foto: Magne Storedal, Romerikets blad