Salg og lån av spillere

Det har vært stor aktivitet på overgangsmarkedet i sommer

Selv om klubbkontoret har hatt sommerstengt, og det har vært stille på våre sosiale medier i juli, så har det ikke vært stille på overgangsmarkedet.

Det har blitt jobbet godt i kulissene av Espen Olsen i sommer, med både spillersalg og overganger generelt. Noe av dette har dere også lest om i RB.

Det vi kan bekrefte fra klubbens side er at Martin Trøen og Thor Lange begge er solgt, til henholdsvis Ull/Kisa og Fremad Amager (Danmark). Det bekreftes også at Oumar Diaby fristilles fra sin kontraktfra og med august.

Vi ønsker å takke alle spillerne for deres bidrag, og for en super innsats i grått og rødt! Vi ønsker de alle lykke til med nye utfordringer.

Vi har ikke bare solgt og fristilt spillere. Vi har også signert en del nye spillere på lån for høst sesongen.

Spillere som allerede har fått sin debut, er Simon Thomas (keeper), Alexander Ruud Tveter (spiss) og Victor Grodås (forsvar).

Victor Grodås

Vi har også signert en ung spiller fra MLS i USA, Steeve Selso Saint-Duc. Han er 18 år, og en lovende kant/spiss.

Vi ønsker alle nye spillere hjertelig velkommen til Strømmen IF, og vi gleder oss til å se de spille i rødt og grått.

Nå er det kun en midtstopper igjen på ønskelisten, så får vi krysse fingrene for at vi igjen får se Steinar Strømnes i vår flotte drakt.