Scandic Lillestrøm ny samarbeidspartner!

Strømmen IF og Scandic Lillestrøm skal samarbeide de neste to årene.

Scandic Lillestrøm åpnet sine dører ved togstasjonen ved Lillestrøm nå denne våren. De har hatt en strålende start og er allerede et veldig poplært sted i Lillestrøm.

- Vi ønsker å støtte opp om lokalsamfunnet og ser det som helt naturlig å samarbeide med Strømmen IF. Vi holder jo til i Lillestrøm og kjenner til historien og rivaliseringen mellom de to klubbene men ønsker å støtte opp om det gode naboskapet og samarbeidet det nå er mellom klubbene. For oss spiller det ingen rolle i så måte at vi holder til i Lillestrøm. Vi ser på Strømmen IF som en naturlig samarbeidsklubb, laget holder til i OBOS ligaen og vi tror at begge parter kan hjelpe hverandre. VI håper og tror på et langsiktig samarbeid, sier Ida Marie Berglund, salgs- og konferanseleder, Scandic Lillestrøm.

Scandic3
Den korte fotoseansen bøy på noen utfordringer, men Ida tok de på strak arm:) Foto: Stine Thorsen

Espen Olsen sier følgende om det ferske samarbeidet:

- For vår del er det veldig viktig å få inn en slik samarbeidspartner, det gir oss større muligheter og lettere arbeidsvilkår når vi feks skal hente nye spillere til klubben. I tillegg kan Ida hjelpe oss når vi skal ut på reiser, med booking av andre Scandic hoteller osv. De ansatte i Scandic Lillestrøm er veldig fremoverlente og positive mennesker som det er lett å samarbeide med! Dette blir bra for begge parter. Vi skal gi de noen gode opplevelser på Strømmen stadion også!

Ps. Strømmen IF sitt A-lag jobbet i romjulen dugnad på hotellet og fikk nok penger til at vi kunne reise på helgesamling i Sogndal i januar i år.

Scandic4
A-lagsgutta Stian Bolstad og Mustapha Achrifi sørget i romjulen for at alle rommene fikk dyner og puter før åpning.

Strømmen IF ønsker Scandic Lillestrøm velkommen på laget!