Seier for Strømmen 2

Strømmen 2 møtte Fet på sitt eget gress, og vant komfortabelt 4-0

Strømmen 2 spilte mandag kveld hjemmekamp i 4 divisjon. Motstander var Fet med en gammel kjenning, Robin Ødegård, ved roret. Hjemmelaget bestod av juniorspillere fra egen stall i tillegg til Simen Melby og Even Habberstad fra A-stallen. A-laget til Strømmen har tøft program om dagen og Strømmen 2 spilte derfor uten OBOS-spillere mot Fet. Strømmen 2 har vist varierende form så langt i årets sesong og stod før mandagens kamp med 6 poeng etter 5 kamper.

Juniorgutta viste heldigvis ingen respekt for Fet-spillerne med Espen Søgård i spissen og gikk hardt ut. Ballen lå i nettet bak Fet-keeperen etter snaue to minutter. Simen Melby får en lang crosspasning i bakrom ute på høyresiden og skjærer inn mot 16-meteren før han feier ballen i det lengste hjørnet. Samme mann gjentar nesten samme operasjonen etter 10 minutter, men spiller tilslutt en gjennombruddspasning til venstrekanten Johannes Berggren mellom back og stopper. Han kommer alene med keeper og setter også ballen i det lengste hjørnet. Fet er rystet. De er på enkelte visitter innenfor 16 meteren til Strømmen, men juniorgutta rydder unna det som kommer. Strømmen er på flere farlige visitter i Fets målgård, men keeperen til Fet står i veien. Mot slutten av omgangen mottar Serhat Yildrim ballen på 16-meteren etter en Fet klarering og setter den kontant nede i hjørnet. Strømmen 2 går til pause med en klar 3-0 ledelse.

Kampen blir jevnere i andre omgang. Fet er mer med på notene og skaper mer enn i første omgang. De har bla et par virkelig store muligheter til redusering, men det vil seg ikke for gjengen fra Fet mandag kveld. Strømmen fortsetter spillet sitt og er på flere farlige visitter innenfor gjestenes 16-meter uten at ballen havner i nettet. I det kampen ebber ut, får Even Habberstad en mulighet og setter kveldens fjerde Strømmen-scoring.

Strømmen 2 fulgte spilleplanen mandag kveld og vant fortjent kampen mot Fet. Neste 4-divisjonskamp spilles mandag 22 mai mot Eidsvold TF 2.

Troppen:
Triomphe Beni Samba