Seier mot Ranheim

Sterk seier over topplaget.

Strømmen tok en fortjent seier hjemme mot Ranheim onsdag kveld. Se høydepunkter nederst i saken!

Hjemmelaget åpnet meget bra og satt press på gjestene fra trøndelag umidelbart. Vi fikk 2-3 ganske bra målsjanser men dessverre klarte vi ikke å få uttelling. Kampens eneste scoring kom midt i omgangen da Kachi stupte gjennom forsvaret til Ranheim og scoret alene med Barli i RIL målet. Nigerianeren viste i den situasjonen både fart og avslutningsferdigheter i topp klasse.

2. omgangen ble en jevnere affære og begge lagene hadde et par brukbare målsjanser. Bolstad, som årsdebuterte i mål for Strømmen var stødig de gangene han ble satt på prøve. Morsomt for unggutten som endelig er i god form etter et langt skadeavbrekk. Solum kunne/burde punktert kampen 20 min før slutt men dessverre reddet Barli megasjansen.

Det ebbet ut med 1-0 til hjemmelaget, en sterk presatsjon å slå Ranhem og ikke minst holde nullen mot de. Ranheim har scoret 3 mål i alle kampene de har spilt etter ferien, helt til det sa stopp i forvsarsmuren til Strømmen!

Neste kamp er allerede søndag. Da tar vi turen til Nedre Eiker og skal bryne oss på et annet topplag, Mjøndalen. Kampstart 18.00