Spillerreaksjoner fra levangerkampen

Etter en under pari første omgang, er spillertroppen svært godt fornøyd med spillet etter pause. Et spill som fløt på ekte strømmenvis og gutter som gikk i krigen sørget for en god start på La Manga for årets Strømmentropp.

Til tross for en heltent strømmengjeng, fikk de fremmøtte på arenaen på La Manga se en dårlig versjon av oss i de første minuttene av fredagens kamp. Etter mye "hawaiifotball" fikk Levanger en billig straffe som de satte sikkert. Resten av omgangen ble en kjedelig og lite underholdende affære med lite tempo og mye lange baller fra vår del.

I andre omgangen derimot ser vi mye vassere ut, og spellera gjør virkelig en bra prestasjon. Vi har spellere som Loulanti som gjenvinner baller og strør de med yttersiden som om han aldri hadde gjort noe annet, og en Blårud som slenger seg inn i taklinger uten å tenke på fremtidig familie.

- Selv om dette er en treningskamp hvor det ikke spilles om poeng, så blir det høy temperatur i andreomgang, og da er det ekstremt moro å spille, sier jordfreseren vår Blårud.

En annen som gjør en veldig god kamp er Pål Steffen. Han gjør to helt avgjørende redninger på strek, og styrer hele gjengen på banen med høy røst og autoritet.

- Første 10-15 minuttene handler det mye om Levanger, og det er vel kun Toby som holder oss inne i kampen. Etterhvert kommer vi mer med, men de har fortsatt et lite overtak. Etter en god prat i pausen hever vi oss betraktelig, viser stor spilleglede og i andreomgang syns jeg det er klasseforskjell på lagene. Vi viser rett og slett ordentlig god lagmoral, og kjemper sammen alle mann, sier stopperkjempen.

Vår eminente kaptein og hærfører Steinar er for tiden ute med en vond lyske, men nærmer seg kampform. Han var fornøyd med mye av det han så fredag kveld.

- Det var gøy å se at vi kunne vinne en krigekamp, og ikke bare når det spilles fin fotball fra begge lag. I tillegg syns jeg vi viser at vi er på rett vei, og jeg gleder meg til å være med å bidra, sier kapteinen.

Vi ser frem til fortsettelsen av oppholdet på La Manga, og forberedelsene til tirsdagskampen mot Mjøndalen var i gang Lørdag formiddag for gutta i rødt og grått.

Med rødgrå hilsen
Martin

Annonse fra Obos-ligaen: