Strømmen – Skeid 3-2 (3-1)

Et steg i riktig retning

Lørdag formiddag var det duket for ny treningskamp i LSK Hallen, eller Skedsmo Storhall som noen liker å kalle den.

Motstander var et Skeid lag som under ledelse av Tom Nordlie ikke har sluppet inn et eneste mål hittil i oppkjøringen. De valset over Fredrikstad (3-0 seier) og slo, dog noe heldig, Ullkisa (1-0) forrige helg. Med andre ord et godt Skeid lag.

Vi tok direkte initiativet i kampen. Vi skapte en del sjanser i den første omgangen, og nærmest kom først Kristian Jahr som headet et godt Sami Loulanti frispark i stolpen! Etter 8 minutter kommer 1-0, Stian Rasch spiller fri Brændsrød i bakrommet og spissen løper fra skeid forsvaret og med godt overblikk venter han lenge nok med pasningen til målsniken Martin Trøen er på plass og setter 1-0. Veldig godt samarbeid av spissparet, satt opp av Rasch.

Men Skeid hadde bestemt seg for å være med på leken, kun 2minutter etter utligner de etter en sterk prestasjon av spissen Tavakoli! Etter dette er kampen jevnspilt det neste kvarteret. Så tar vi initiativet igjen og nok en gang treffer vi stolpen. Denne gangen er det Loulanti som treffer innsiden av stolpen, ballen spretter tilbake rett i armene på Skeids keeper! Utrolig nære ledelse der altså. Men 2-1 skulle komme, etter stort ballinnehav finner vi hullene til slutt. Lange blir satt opp på kanten høyt i banen og finner Rasch i mellomrommet, avslutningen hans blir blokkert men ballen havner rett i beina på Trøen som setter sin andre for dagen fra skrå vinkel! Resten av omgangen er vi klart best og får fortjent 3-1 rett før pause. Markus Brændsrød får en god pasning fra Trøen og setter fart mot Skeids forsvar. Han løper fra en og drar av en annen før han avslutter kaldt og rolig alene med keeper. Meget bra gjort av spissen. Deilig at Markus også får en scoring etter at han ofte er den som er nest sist på scoringene. Dermed 3-1 til pause.

Den 2.omgangen blir ganske oppstykket da begge lag gjør en del bytter, men i denne omgangen har vi et veldig stort overtak hele omgangen og en ny scoring ligger i luften. Vi kommer til mange gode posisjoner i skeids 16.meter men er ikke presise nok i avslutningene eller sistepasningen.

Skeid reduserer til 3-2 rett før slutt men seieren er aldri truet.

Oppsumert er vi i fornøyde med kampen, da vi så mye bedre ut i denne enn de tidligere kampene i vinter. Vi hadde bedre balanse i laget og enkeltspillere viste at de vil være med å kjempe om en plass på dette laget!

Etter et par økter denne uken reiser vi onsdag morgen til LaManga hvor vi spiller mot Levanger (fredag kl 18.45) og Mjøndalen (kl 19.00) begge kampene vises direkte på Eurosport Norge.

Vi stilte med dette laget:

Tobias Trautner

Dieserud(Rødsand 30min), Jahr (Grødtlien 10min), Andresen, Lange (Henrik Bredeli 45min)

Blårud, Loulanti, Øby, Rasch(Ness 30min)

Trøen(Sildnes 30min), Brøndsrød (Solum 35min(Bjørndalen 10min))