Strømmen IF i samarbeid med OIS

Strømmen IF og Oslo Idrettssenter har inngått et samarbeid for sesongen 2017

OIS (Oslo Idrettssenter) har sterk kompetanse på fysisk trening for idrettsutøvere på høyeste nivå. De innehar en kompetanse som vi lenge har manglet i Strømmen IF. De skal blant annet hjelpe oss med restitusjonstrening, skadeforebyggende trening og får ansvaret for spillernes fysiske trening.

Vi skal levere et treningstilbud med høy faglig kvalitet og sørge for at våre kunder får de aller beste resultater

— Oslo Idrettssenter

I regi av Stian Olimb, Marius Haugerud, Even Ramsdal og Marthe Scott Hagen har OIS allerede kjørt diverse tester på spillerstallen. Testene vil hjelpe de å skreddersy treningsprogram for hver enkelt spiller. Vi har også hatt vår første fellesøkt i deres lokaler på Skullerud, dette virker veldig spennende for oss. Vi gleder oss til å se hva vi får ut av dette samarbeidet. Vi er i hvert fall fulle av optimisme og spillerne er motiverte og glade for denne kompetanseøkningen i trenerteamet. Vi tror dette vil løfte hver enkelt spiller når de nå får kyndig veiledning i styrketreningen.

Laget skal trene felles økter hver tirsdag på OIS i tillegg til at hver enkelt spiller får tilpassede egentreningsprogram. De vil testes flere ganger i løpet av året slik at vi kan følge med på progresjonen for hver enkelt. Vi er veldig glade for å få OIS på laget.

Les mer om OIS på deres hjemmesider

Mvh Espen Olsen