Strømmen IF innfører nytt medlemssystem

Strømmen IF har valgt å innføre Sportmember som nytt medlemssystem for å få bedre kontroll på klubbens medlemmer.

Dette vil bli klubben sin database for alle medlemmer og tillitsvalgte i klubben. Alle medlemmer og tillitsvalgte vil om kort tid få en e-post med brukerdetaljer for å kunne logge inn på sin profil. Vi vil be alle medlemmer og sjekke at sine opplysninger stemmer og eventuelt endre disse.

I tillegg til å logge seg på via en desktop så kan man laste ned en egen app til din mobil. Denne er gratis. Søk på Sportmember i din appstore.

Til alle lagledere og trenere:

Fint om dere sjekker at deres lag stemmer og gir beskjed hvis noen spillere ikke er ført inn eller noen skal slettes. Som tillitsvalgt får du rettigheter til å administrere ditt lag. Det finnes mange muligheter med Sportmember som du som tillitsvalgt kan benytte hvis du ønsker. En rask gjennomgang vil bli foretatt på lagledermøtet den 12. februar. Du vil også i nær fremtid bli invitert til et kurs i Sportmember for de som ønsker å benytte dette systemet litt mer aktivt.

I systemet har man mulighet å kommunisere med spillere/foresatte, føre statistikk på oppmøte, kamper ol, lagkalender, PUSH/mail + påmelding til kamper/treninger. Alle funksjoner kan du også lese om her: https://www.sportmember.no/nb/funksjoner

Er det spørsmål så ta kontakt