Surt tap mot Elverum

Etter en rekke med kamper hvor vi har plukket bra med poeng, ble det tap mot Elverum

Igjen var  det duket for match på fotballens nasjonaldag 16 mai. Vi tok turen til Elverum på jakt etter sesongens fjerde 3-poenger.

På Elverum stadion fikk vi en relativt innholdsrik start på 1.omgangen, selvom første sjanse ikke kom før etter et kvarter. Elverumspiller Adnan Cirak klemmer til med et skudd fra 20 meter, men en god redning av vår keeper Tobias Trautner gjør at det fortsatt står 0-0. De neste minuttene er det mye frem og tilbake mellom banehalvdelene, men etter rundt 20 minutter får strømmen sin første store sjanse. Solum og Sami kombinerer fint ute på vår høyreside, før Sami får lagt inn på første stolpe, der kommer Ulrich Ness stormende, men et litt urent treff gjør at ballen går rett til siden for stolpen til Fredrik Ternvaniemi i Elverum-målet.

Etter 40 minutter spilt må vår kaptein Steinar Strømnes ut med skade, inn kommer Henrik Bredeli.

Vi fikk en noe skummel start på 2.omgangen. Etter et snaut minutt er Blårud uheldig i mottaket sitt og Elverum prøver seg på et skudd fra 16-meter, men vår sisteskanse avverger situasjonen.

Selv med noen sjanser imot grunnet personlige feil, hold vi på vår egen spillestil, og hadde mange fine frispillinger.

Etter timen spilt kommer kampens første scoring. Adnan Cirak får stå helt umarkert inne i feltet etter et innlegg og header inn 1-0 til Elverum.

Fem minutter senere sitter utlikningen for Strømmen.
Etter mye klabb og babb ender ballen opp i luften foran Solum som står med ryggen til mål. Han hiver seg bakover og setter ballen helt oppe i høyre hjørne å akrobatisk vis, 1-1. Verdensklasse av Solum!

Resten av omgangen er egentlig ganske sjansefattig, og mye av spillet foregår på midten. Etter 88 minutter spilt får Elverum frispark ute på kanten. Frisparket blir lempet inn i boksen og der er Elverum-spiller Robin Hjelmeseth sterkest og header inn 2-1.

Det blir et surt tap, men vi skal stå på videre! Imorgen 17. mai tar vi oss en pust i bakken og feirer nasjonaldagen med nære og kjære, før det til helgen igjen braker løs mot Kongsvinger hjemme på Strømmen stadion.

Vi håper å se nettopp deg heie strømmen frem til tre nye poeng mot Kongsvinger, 21. mai kl 15.00 på Strømmen stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: