Tap for ULF

En god 2.omgang holdt desverre ikke til poeng.

Strømmen gikk på et kjedelig hjemme tap mot Sandnes Ulf søndag kveld.

1. omgangen må vi glemme fortest mulig. Ingen ting stemte for oss offensivt og vi var dessverre ikke mye bedre defensivt heller. Feil på feil gjorde tilslutt at Ulf fikk frispark 30 meter fra mål. Frisparket satt bortelaget i mål via stolpen. Rett før sidebytte feilberegner Trautner totalt og kommer ut men misser som gjør at Eriksen får en enkel jobb med å sette ballen i det tomme buret.

Etter hvilen var det et helt annet Strømmen lag som entret banen. Etter 20 veldig gode minutter ble Brændsrød lagt i bakken innenfor 16 meteren og vi får straffe. Keeperen går til riktig hjørnet men Musas straffe er hard og går i mål. Etter målet fortsatte vi å presse på for utligning og skapte mange sjanser, den største av de fikk Loulanti etter nok et godt forarbeid av Brændsrød. Dessverre for oss vartet bortelagets keeper opp med en redning i verdensklasse. Så på overtid gir vi bort ballen i de bakre rekker og lar Ulf spasere inn 3-1.

Veldig skuffende at vi er såpass svake i første omgang, men fint å se hvordan gutta jobbet seg inn i kampen etter hvilen.

Neste oppgave for oss er Glimt borte neste søndag. Vi har vært veldig gode borte i år så det blir spennende å se hva vi kan få til mot det som til nå har vært ligaens klart beste lag!