Tap i serieåpningen

Vi tapte 1-0 borte mot Ranheim

A-laget gikk på et knepent tap borte mot hjemmesterke Ranheim.

Strømmen åpnet kampen best de første 10 minuttene men etter det tok hjemmelaget over og var klart best ut 1.omg.

Scoringen kom 35 sekunder ut i den 2.omgangen etter svakt forsvarspill av oss. Et innlegg gikk igjennom feltet og traff Michael Karlsen på bakre stolpe. Han fikk små problemer med å dunke ballen i mål fra 5 meter.

Etter scoringen våknet vi og begynte å spille ballen slik vi skal gjøre. Vi styrte 2.omgangen og kom også til et par farligheter uten å omsette noen av sjansene i mål.

-Dette var en jevn kamp som vi dessverre ikke klarte å bikke vår vei. Sånn er kampene i denne divisjonen. Sjansestatestikken viser 5-4 til oss Ranheim hadde de to største sjansene i kampen.

Ranheim er et godt hjemmelag som vi spilte jevnt med så vi graver oss naturlig nok ikke ned etter dette.

Neste helg kommer nyopprykkede Florø på besøk til Strømmen Stadion. Det blir en ny jevn kamp i denne ligaen! Vi stilte med dette laget:

Trautner. Dieserud, Strømnes, Andresen, Lange. Blårud, Øby, Jahr, Rasch. Brændsrød, Trøen