Tilbakeblikk Strømmen - Florø

Det så lyst ut etter første omgang, men fotballen har to omganger

Etter å ha tapt knepent mot Ranheim i serieåpningen, var det et revansjelystent og tent Strømmen-lag som stilte til årets første hjemmekamp.

Rammen var satt; sol med noe vind og godt oppmøte fra trofaste supportere. På motsatt side stod Florø. Et energisk og spennende lag som forøvrig spilte 1-1 mot Jerv i første runde.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start. Kombinasjonsspillet sitter, til tider. Vi er gode i gjenvinningsfasen og skaper sjanser. Samtidig er Florø farlig frempå med et par skudd fra distanse.

Først i 31. spilleminutt får vi hull på byllen. Øby og Bredeli kombinerer fint på vår venstre side. Sistnevnte slår inn foran mål. Etter en duell i feltet faller ballen ned i beina på Stian Rasch som klemmer til med venstre. Ballen går via en Florø-forsvarer og i mål. Deilig for de røde og grå.

Etter 40. spilte minutter går en god Jahr ned for telling med en hodeskade. Stopp i spillet.

Etter dette ebber omgangen ut og Strømmen er fortjent i ledelsen etter en underholdende første omgang.

I pausen blir vi enige om å fortsette å flytte beina, være aggressive og spille vårt spill. Jahr kan ikke fortsette og Lange kommer inn.

Andre omgang blåses i gang. Vi glemmer hva vi har snakket om i pausen og Florø kjemper seg inn i kampen. Bortelaget vinner duellene, løper mer og er mer presise. Etter 70 minutter skjer det som måtte skje. Florø spiller en ball i bakrom mot en kvikk Rashad. Vi roper på offside, men spillet går videre. Strømnes løper fint opp Florø-spilleren og ballen går over dødlinja. Dommeren peker på hjørneflagget. Også denne avgjørelsen er Strømmen-spillerne uenige i. Påfølgende corner svinges inn i feltet og Florø reduserer til 1-1.

Ingen av lagene makter å sette inn seiersmålet, og kampen ender dermed uavgjort.

Mandag 2. påskedag tar vi turen til Jessheim og Ull/kisa. Møt opp og støtt oss, for her skal det kjempes for 3 poeng!

Laget mot Florø:

Trautner. Dieserud, Strømnes, Jahr(Lange fra 46.), Bredeli. Blårud, Øby, Loulanti, Rasch. Solum(Trøen fra 67.), Brændsrød