Tine fotballskole 2018

25-29. juni arrangerer Strømmen IF Tine fotballskole på Strømmen stadion. Skolen ledes av hovedtrener Espen Olsen med støtte fra senior og junior spillere.

Strømmen IF arrangerer også i år fotballskole på Strømmen stadion.

Trener for A-laget, Espen Olsen, setter opp treningsøktene, så det blir fullt kjør i fem dager.

Vi vil ha egne jentegrupper og håper å se mange jenter på kunstgresset denne uka!

Spillere fra A-laget og juniorlaget vil være instruktører, og det blir servert lunsj hver dag samt alle får sekk med fotball.

Fotballskolen er for spillere født 2011 - 2005, pris er kr 1 250,- per deltager. Søskenmoderasjon 25%

Praktisk informasjon:

Fotballskolen foregår på banen vår alle dagene 0830-1500.

Program:
Kl. 08.30: Oppmøte/registrering alle dager
Kl. 09.30-11.30 Trening/aktivitet.

Kl. 11.30-12.30 Lunsj

12-30-14.30 Trening/aktivitet Kl.
15.00: Slutt

Deltagerne får lunsj og frukt hver dag mellom kl 11.30 og 12.30

De deltagerne som har allergier eller andre matpreferanser, må ta med egen mat da vi ikke har kapasitet til å lage annen mat i tillegg.

Alle må ha med fotballsko, leggskinner, drikkeflaske og klær etter vær.

Deltagerne vil få T-skjorte, sekk/bag og fotball

Søskenmoderasjon beregnes automatisk.

Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen små minutter:-)