Tøff bortekamp på søndag.

A-Laget møter Bodø/Glimt på Aspmyra søndag klokken 18:00

Gutta tar turen til Bodø for å ta fatt på det som, på papiret, må sies å være OBOS-ligaen´s tøffeste kamp i 2017- nemlig Bodø/Glimt på Aspmyra.

Forrige bortekamp mot Start som endte med Strømmensseier var en opptur, og vi håper gutta kan ta med seg den gode følelsen til Bodø.

Strømmen har variert mye i prestasjonene i det siste, og laget jobber hardt på hver eneste trening for å holde nivået så høyt som ønskelig. Det er dog litt vanskelig innimellom, da vi har hatt endel skader.

Gutta spilte showkamp mot Sørumsand på torsdag, og selv om trener Espen Olsen tegnet seg på scoringslista med den viktige 1-11 scoringen, har han motvillig valgt å unnlate seg selv fra troppen.

Gledelig at Stian Rasch er tilbake, men ett skjær i sjøen at Jahr har pådratt seg en lyskestrekk og er på sidelinja til etter ferien.

Dette er troppen som reiser nordover søndag morgen:

Trautner, Bolstad, Diesrud, Andresen, Strømnes, Lange, Bredeli, Rasch, Øby, Blårud, Ness, Loulanti, Acrhrifi, Sildnes, Brændsrød, Solum.

De av oss som ikke tar turen til Bodø søndag kan møtes på vår hjemmearena for bortekamper, Bowling1 på Strømmen Storsenter. Kampstart er søndag klokken 18:00.