Tøff bortekamp venter.

I morgen, lørdag møter våre beste menn Start borte klokken 15:30

Trener Olsen og hans "merry men" setter kursen for det blide sørland til det som på papiret ser ut til å være den tøffeste bortekampen så langt i årets OBOS-liga.

Start har ett svært godt lag, og er en av de klareste favorittene til direkte opprykk, men ting har ikke vært helt rosenrødt der heller, med en del rusk i maskineriet de siste kampen. 

Strømmen reiser nedover til kampen, ydmyke for oppgaven, men med voksende tillit til egne ferdigheter etter klare tegn til bedring de siste par kampene.

Rødsand, Trøen og Andresen er fortsatt ute med skade, og det har vært litt smårusk forøvrig denne uken- den gode nyheten er at Bolstad ser ut til å ha funnet ut av skade-problematikken sin og er meldt klar til kamp etter gode prestasjoner på trening denne uken.

Strømmen setter seg på bussen i morgen med denne stallen: 

Trautner, Bolstad, Diesrud, Lange, Jahr, Strømnes, Bredeli, Øby, Blårud, Brændsrød, Achrifi, Loulanti, Ness, Sildnes, Solum, Rasch, Habberstad.

De som blir hjemme møtes på vår hjemmearena for bortekamper, Bowling1 på Strømmen Storsenter for å se kampen med andre strømlinger i gode omgivelser.

God kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: