Uavgjort for Rekrutt laget

Lørenskog 2 - Strømmen 2 1-1 (0-1)

Rekrutt kampen på Rolvsrud endte uavgjort onsdag kveld.

Et pur ungt Strømmen 2 var best i starten av 1. omgang og tok en fortjent ledelse midtveis i omgangen. Etter scoringen kom hjemmelaget mer med og burde nok ha utliknet men en meget god Tri Samba hindret scoring.

Dermed ledet vi 1-0 til pause.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som dominerte og fikk etterhvert en fortjent utlikning når det gjensto 15 minutter av kampen.

Laget vårt besto av nesten bare juniorspillere med unntak av Even, Simen og Henrik, i tillegg til evigunge Olsen.

Rekrutt laget har klart seg ganske bra hitill i sesongen med tanke på at det er stort sett juniorlaget som har spilt kampene. På grunn av skadesituasjonen på A-laget har juniorene gått gjennom en meget tøff mai måned men har kommet seg godt ut av det.

Neste oppgave for juniorlaget er mot hardtsatsende Skedsmo i junior serien. Den kampen kan du se på Skedsmo stadion førstkommende Lørdag kl 15.00!

Strømmen 2 stilte med dette laget fra start:

Tri Samba - Trym Halvorsen, Andreas Raasok, Simen Melby, Espen Olsen. - Henrik Bredeli, Jake Martin, Fredrik Teigen, Even Habberstad.- Ole Johannes Berggren, Mathias Reistad.

Disse ble byttet inn etterhvert:
David Johnsen, Filip Westad, Sivert Lied, Daniel Strandklev, Shervin Fashkhami og Arion Shaqiri