Uavgjort mot Åsane

Sjansesløseri igjen.....

Det ble nok en gang poeng deling på Strømmen gutta søndag kveld. 

Strømmen var det klart førende laget i den første omgangen. Og allerede fra start av skapte vi muligheter. Uttelling fikk en meget god Anders Dieserud etter 12 minutter da han banket ballen i mål fra ca 35 meter. Et kanonskudd, selv om keeperen antagelig kunne gjort en bedre jobb der.

Etter scoringen fortsetter vi å presse og skape målsjasnser men det er alikevel Åsane som scorer det neste målet, helt ut av det blå. En lang ball fra deres midtstopper havner på hode til Pål Steffen, men i stede for å klarere fremover havner den i bakrom og rett i beina på Huseklepp som gjør ingen feil alene mot Trautner. Dårlig kommunikasjon bak hos oss gjør at Steinar og Pål nærmest går i samme duell og dermed blir huseklepp fri. Meget heldig utlikning der altså. Men, vi slår kjapt tilbake. En corner blir etterhvert satt knallhardt i mål av Thor Lange.

I pausen blir vi enige om å kneppe opp enda et hakk, vi skulle angripe og presse de høyere og jakte ny scoring. I stede skjer det motsatte, vi blir passive og flytter i beina nok. I tillegg gjør vi en hel haug pasningsfeil, noe som resulterer i at Åsane tar over kampen. Det er fullt fortjent at Åsane utlikner. Etter utlikningen bølger spillet voldtsomt frem og tilbake. Mot slutten får vi et par gigantiske sjanser, først er det Rasch som får heade fritt på bakre stolpe men desverre går ballen i stolpen. På overtid får Kachi en eventyrlig mulighet til å avgjøre kampen men igjen blir avslutningen for dårlig.

Dermed ebber det ut i 2-2, et svært skuffende resultat etter en veldig god 1. omgang men svak 2. omgang.

Neste mulighet for våre gutter er neste søndag, da venter opprykksjagende Sandnes Ulf på bortebane!

Annonse fra Obos-ligaen: