Vellykket tine fotballskole

Gode treninger, kvalitet og mye latter og moro har vært kjenningsmelodien på årets fotballskole på Strømmen stadion.

Nesten 100 gutter og jenter møtte opp torsdag morgen for å delta på årets utgave av tine fotballskole på stadion. Der ble de møtt av A- og juniorspillere som skulle være instruktører gjennom uken i ledelse av den gamle superspissen Madiou Konate.

Det har vært overraskende god kvalitet på treningene, og spillerne har lagt ned en real innsats for å bli litt bedre fotballspillere i ferien. De har trent på alt fra kordinasjon, styrke, teknikk og pasninger fra morningen til lunsjtid kl. 11, før de har fått en velfortjent pust i bakken. Etter påfylling av ny energi har de knytt på seg skoa og gått løs på økt nummer to. Den har ofte bestått av spilløvelser i flere varianter og skuddtrening.

Tilbakemeldingene fra spillerne tyder på at de har hatt det veldig gøy alle dagene på fotballskolen, og at de har lært mye underveis. Det er nok dog den siste dagen som blir husket som den mest gøyale. I tradisjonen tro er denne dagen nemlig satt av til spill mot a-lagsspillerne.
Jenter 07/08 var så heldige å få spille mot Stian Bolstad, Kristian Jahr og Magnus Solum, men var tydelig skuffet og mente av nivået på a-lagsgutta var for lavt. Kommentarer som "de var pinglete" og "de er jo meeegadårlig liksom" var noe av det strømmengutta måtte tåle å høre etter den knallharde bataljen mot jentene.

Til slutt var det duket for et spennende oppgjør mellom a-lagsspillerne og en del av de eldre guttene og jentene. Det ble en jevn batalje og det var enkelt å se at denne kampen betydde mye for ungene. For de fremmøtte viste barna at de kunne utføre de herlige driblinger og sende knallharde skudd mot Kristian Jahr, som figurerte som fremragende keeper for anledningen.

Strømmen IF ønsker å takke alle deltakerne på fotballskolen for en veldig fin uke, og tilbakemeldingene fra instruktørene er at ungene har vært veldig læringsvillige og hatt godt humør gjennom hele uken.

Annonse fra Obos-ligaen: