Supportere

Om supporterklubben Strømmen Greyhounds

Strømmen Greyhounds ble dratt i gang vinteren 1993. Da som nå var formålet å støtte laget fra tribuneplass og på annen måte være en positiv ressurs for klubben. I gode gamle dager ga vi ut egen fanzine. Grå Stær, for øvrig landets første politianmeldte fanzine, kom ut i fire eksemplarer på nittitallet. Etter tjue år som uformell tribunegruppering var det i januar 2013 enighet om at det var på tide med en «ordentlig» supporterklubb. På stiftelsesmøtet ble Strømmen Greyhounds organisert som en medlemsbasert frivillig forening med egne vedtekter og et valgt styre. I følge § 1 (formål) i vedtektene skal Strømmen Greyhounds « …støtte fotballen i Strømmen Idrettsforening samt legge til rette og jobbe aktivt for den stemningsskapende delen av tilskuerne på Strømmen Stadion. Strømmen Greyhounds er uavhengig av Strømmen IF og upolitisk.»

Vi legger til rette for god stemning på tribunen ved bl.a å arrangere samlinger før hjemmekampene (Rockwood Pub, Strømsveien 85), turer til en del bortekamper samt bruk av flagg og andre visuelle effekter. Hvor godt resultatet – rettere sagt stemningen - blir er opp til hver enkelt av dere på tribunen. Velger du å bidra blir det mer trøkk og bedre støtte til laget på banen. Dumme som vi er innbiller vi oss at det igjen betyr bedre resultater og omdømme for klubben i vårt hjerte.

Hjemmesiden Greyhoundsweb ble etablert i 2006. Greyhoundsweb fungerer som et talerør og informasjonskanal for medlemmene samt klubbens øvrige sympatisører og supportere. Synspunktene som formidles representerer forfatteren, ikke Strømmen Greyhounds. Vi kan ikke love at Vær Varsom Plakaten etterleves til punkt og prikke, men vanlig folkeskikk har vi da i det minste. Nesten alltid.

Strømmen Greyhounds kan kontaktes på Rockwood Pub før kamp, felt B på tribunen, på e-post, eventuelt som Mette Schiller ved personlig oppmøte.

Klikk her for å melde deg inn i Strømmen Greyhounds

Klikk her for å gå videre til vår hjemmeside Greyhoundsweb

Talsmann: Hans Aleksander Tørres, Mobil 48155650, Epost aleksander@energima.no
Epost: post@greyhoundsweb.no