4. div: Rekruttlaget med sterkt resultat mot serielederen

Det ble 2-2 og poengdeling borte mot Skjetten

Annonse:

Vårt andrelag leverte en god prestasjon på en vanskelig bortebane. Før kampen toppet våre naboer 4. divisjon og hadde enda ikke avgitt poeng hjemme på Skjetten. 

Første omgang endte 1-1, etter at Brage Naustdal utlignet på et flott frispark. Andre omgang ble like jevnspilt som den første og nok en gang klarte Strømmen å slå tilbake. Denne gang var det Sellin som sørget for målet, på en lekker volley. Det var særdeles vått vær noe som ga en boost til samværet på benken. God stemning og god fotball oppveide for det dårlige været og det var en fornøyd spillergruppe som reiste hjem til Strømmen etter endt kamp.

Et andrelags dilemma

Strømmen kom fra en sterk seier 6-1 hjemme mot Skedsmo. Den gang gjorde kombinasjonen av spillefri midtuke for A-laget og mange spillere på vei tilbake fra skade, at hele syv spillere fra OBOS-troppen fikk 45 minutter eller mer. Litt av utfordringene med andrelag er at laguttaket ofte blir påvirket av terminlisten til førstelaget. Denne uken spiller A-laget mot Kåffa onsdag og Ranheim lørdag, noe som betød at færre spillere var tilgjengelig. Dermed viser resultatet mot Skjetten at rekruttlaget har tatt store skritt, også på egenhånd. Det unge mannskapet gjorde en manns jobb mot eldre og mer rutinerte motspillere og med fire kamper igjen er alt mulig. Torsdag spiller laget en hengekamp borte mot Sørumsand. 

Annonse: