Endelig full gass for 15-åringene

Spillerne på G15-laget er glade for å kunne trene med kontakt igjen

Annonse:

Etter månedsvis med koronatreninger og 1 til 2 meters avstand er 15-åringene mektig lei av innsidepasninger, skytekonkurranser og doggis'er. Det smalt derfor godt i taklingene når det endelig var tillatt med "normale" treninger igjen. Det vil si, helt normalt er det jo ikke, ettersom alle enda ikke får lov til å trene sammen. Maksimalt 10 spillere per gruppe er derimot milevis bedre enn å måtte holde avstand til alle, selv om det på dager med 11 spillere til stede blir litt stusselig å dele dem opp. Uansett er det lov til å kjempe om ballen og da er det ingen som legger merke til at vi snakker mai og 8-9 grader på kveldsøktene. Kom juni...

Nytt lag i 2020

G15-laget vi besøker på treningen består hovedsakelig av spillere som kommer fra Løvenstad/Kurland.  Mange av dem har spilt sammen i flere år og høsten 2020 ble de en del av Strømmen IF.  Målsetninger er å bevare vennegjengen med godt samhold og sørge for at så mange som mulig fortsetter med fotballen. Vi håper at både spillere og støtteapparat vil fortsette å utvikle seg i rødt og grått. 

Rutinert team rundt laget

Espen Olsen liker seg godt på Strømmen stadion
Espen Olsen liker seg godt på Strømmen stadion

Tommy Åsberg er hovedtrener for laget og med seg har han strømmenlegende Espen Olsen i tillegg til Øyvind Rundtom (keepertrener). Arne Bråten og Jürgen Richter er lagledere for laget som skal spille seriespill i G16, når det igjen blir mulig å spille kamper. 

Uavgjort avgjøres med straffekonk
Uavgjort avgjøres med straffekonk

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: