Pressa er i full sving

Det er hektiske dager for trykkerisjefen når lagene skal dresses opp til sesongstart

Annonse:

Mustapha Achrifi er et kjent navn for alle som er glad i Strømmen IF. Spiller nummer 10 på A-laget er nemlig ikke bare en ballsikker midtbanespiller med temperament, han er også klubbkoordinator for breddeavdelingen. 

Allsidig hverdag

Rollen som klubbkoordinator innebærer mange forskjellige arbeidsoppgaver i en klubb som Strømmen IF. "Musa" driver med alt fra administrering av baner, medlemslister, e-post og post til oppfølging av trenere. Han er også klubbens kontaktperson mot lagene i bredden, ansvarlig for renhold på stadionområdet og en levende lysbryter for flomlyset. Men akkurat i disse dager er han primært ansvarlig for trykking av tøy.

"Det er hektiske perioder med mye trykking, spesielt når A-laget og de yngre skal ha tøy klart til seriestart. Samtidig gir deg meg mye glede når unge på Strømmen går i ny SIF-genser med smil om munnen", sier Achrifi mens han legger en ny t-skjorte i trykken. 

Likhet er kult

Musa viser halvfornøyd frem en ferdigtrykt klubbgenser i størrelse 140
Musa viser halvfornøyd frem en ferdigtrykt klubbgenser i størrelse 140

A-laget har allerede startet seriespillet, men bredden skal forhåpentligvis snart i gang med kamper. I tillegg kommer vi nærmere og nærmere normalen i treningshverdagen, og da er det viktig at barna får en ekstra tilhørighetsfølelse gjennom lik bekledning.

"2013-årgangen har nå bestilt full utstyrspakke til alle sammen. Da blir det noen ekstra timer for meg, men hva betyr vel det når laget kommer sammen på trening og alle stiller i rødt. Det gir en ekstra følelse av profesjonalitet for barna" forklarer "Musa", mens han mimrer tilbake til sine glansdager i Vålerenga som 10-åring og alle gikk i lyseblått. "Det var stas", påpeker han. 

Svett latter

Selv med mange svette timer foran trykken på Strømmen Stadion, som blir veldig varm, holder alltid klubbkoordinatoren humøret oppe. Hans smittende latter har blitt hørt helt til Lørenskog og Espen Gjester (daglig leder, Lørenskog IF) mellom t-skjortene og Strømmen Sparebank-logoene. "Det er kanskje ikke verdens morsomste jobb å trykke, men det hjelper å få seg en god latter i ny og ne. Da er det også enklere å holde konsentrasjonen oppe slik at klærne blir pene", ler Achrifi i regnværet på Strømmen Stadion. 

Til refleksjon

Mannen med 192 kamper for Strømmen IF, og den eneste av spillerne som Strømmen Greyshounds har egen sang til, ønsker å legge til rette for at unge spillere også kan få nærmere 200 kamper for A-laget. Og en god start da er nettopp skikkelig bekledning. Når vi spør hvorfor, retter han blikket ut av vinduet og tar seg tid til å reflektere. "Det å ha skikkelig treningstøy, og at alle går i samme tøy på trening gir en kul følelse som barn. Det blir mer profesjonelt og mer likt det man ser på TV. Og med tøyet og trykket vi bruker nå, blir tøyet rett og slett skikkelig kult. Da blir det også morsommere å spille fotball sammen", avslutter Mustapha Achrifi, som åpenbart synes det er litt stas å bli intervjuet.  

Nettbutikk

Veien til nytt og flott treningstøy er kort. Du finner fullt utvalg i Strømmen IF sin nettbutikk

Annonse: