Vår første proff i E-Sport

Vinoth Mohandasan har i dag signert en 1-årig kontrakt med Strømmen IF

Annonse:

Når ESERIEN starter opp i november skal Strømmen være med å kjempe om poeng også på den digitale fotballbanen. Vinoth er en av de fremste utøverne i Norge og er en god signering for et ferskt strømmenlag. Det er samarbeidet med Lørenskog E-Sport som muliggjør satsningen inn mot sesongen 2021/22 og Vinoth vil tilbringe mye tid på akademiet til våre gode naboer.

Høy målsetning

Vinoth har alltid spilt fotball, så dragningen mot Fifa-spillet kom i tidlig alder. På spørsmål om hvilket forhold han har til Strømmen, kommer svaret raskt. "Jeg bor jo her!". Når han skal plukke ut sin startellever i Fifa er Neymar den første han velger. Om det hadde vært på vanlig fotballbane ville det ha vært Messi, sier han, men Neymar er den klare nummer 1 når han skal kontrolleres på skjermen. Å være utøver i E-sport krever mye og det skal legges ned betydelige mengder trening for å kunne konkurrere på et høyt nivå. Nå skal altså Vinoth prestere i den legendariske grå og røde drakten - og målsetningen er klart: "Å vinne hele greia!"

Det blir spennende å følge Vinoth og resten av laget når ESERIEN setter i gang og vi kommer før den tid å se spillerne i noen treningskamper. 

Vi ønsker Vinoth hjertelig velkommen til Strømmen og lykke til med oppkjøringen!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: