2-0 seier over Odd2

Strømmen - Odd 2 2-0

Hjemmelaget dominerte stort i hele kampen og rekruttene fra Skien var egentlig sjangseløse fra førstespark.
Dagens trenerteam Kenneth Andreasen og Mustapha Achrifi ledet det hele på mesterlig vis.
Det var en positivt og sammensveiste gjeng som entrer stadion og humøret smittet over til oss som hang på tribune. Dominansen ble så stor at publikum begynte å rope olè for hver eneste ballberørig de rød/grå hadde i en periode.
Magnus Lankhof-Dahlby åpnet skåringskontoen for hjemmelaget i det 15 min. Det stod seg til pause. I melomtiden hadde laget
også et mål annulert
Andre omgang fortsatte i samme gate med stort Strømmen dominans. Midtvegs omgangen fikk
Odd sin eneste muliget. Odd spiller alene med Strømmens sisteskanse fra Rwanda Clement Twizere Buhake, Heldigvis går skuddet utenfor.
I det 80. minutt avgjør Lorent Callaku kampen etter et flott forarbeid av Apipon Tongnoy på venstre kant.
På tampen av kampen byttet trenerne inn Strømmens framtid inn. 16 år gamle Marius Kollstrøm fikk føle litt på nivået.
Marius Kollstrom ble født i Florida 2006.  Familien flyttet tilbake til Strømmen i 2019 (høsten 2018?). Pappa Alexander Kollstrøm spilte aldersbestemt fotball i klubben, bl.a Norway Cup finale 1989 mot Åsane. Mamma Karina Kollstrom ble valgt som styremedlem på forrige årsmøte. Så her har vi med en skikkelig fotballfamilie med oss på laget. Marius har spilt majoriteten av 4.divkampene 2021 og 2022.
Jonas Ali er broren til Shadi Ali og ble signert på amatørkontrakt fra Stabæk rett før vinduet stengte. Kom til Stabæk fra Ski som G14-spiller. Født 2005.
Noen små problemer med tekniske problemer sørger for at vide intervju med Kenneth og Mustapha blir en dag eller to foringet

15 min 1-0 Magnus Lankhof-Dahlby
80 min 2-0 Lorent Callaku